Despre noi

Readiful este, mai presus de toate, o poveste de dragoste.
Dragoste pentru… cărți, desigur.
Ca mai toate acțiunile oamenilor, totul a început cu un vis. Planul inițial a fost mult mai amplu, intenționând să dezvoltăm o platformă de cărți în format audio și visam cu ochii deschiși la perspectiva pe care am fi creat-o: cartea preferată putea fi accesată pe bicicletă, în timpul unei sesiuni de alergări prin parc, în mașină și-așa mai departe.

Aceasta a fost ocazia cu care am aflat câte-n lună și-n stele despre drepturile (mai mult sau mai puțin exclusive) editurilor în ceea ce privește conținutul pe care îl publică, constatând cu dezamăgire că ideea inițială e, deocamdată, complet nefuncțională.
Renunțarea, în schimb, nu a fost una dintre opțiunile noastre. Așa a luat naștere Readiful, o editura mai… altfel. O editură aproape de sufletul cititorului, dinamică, dornică să vină în sprijinul autorilor de pretutindeni.

Publică alături de noi!

CINE SUNTEM NOI?

În primul rând, suntem oameni. Așa ca tine și ca toți cei dragi ție, așa ca fiecare dintre cititorii noștri, de la cei mai mici, până la cei mai mari.

Suntem o echipă definită de pasiune, deschisă spre nou, pregătită să te asculte și să te îndrume. Motoarele acestui vis împlinit sunt entuziasmul, optimismul și convingerea că facem ceea ce trebuie.

Contactează-ne

CINE ESTI TU?

Probabil că, dacă ai ajuns pe pagina aceasta, îți place să scrii.Poate chiar ai unul sau mai multe proiecte finalizate, însă drumul de la procesul de creație până la expunerea la raft îți pare prea lung. 

Știi ceva? O idee împărtășită (chiar dacă tu nu o consideri neapărat strălucită) deja e o idee profitabilă! Nu a fost ceva wow? Cel puțin acum știi asta și știi ce-ai de făcut mai departe!
Însă mai e o variantă: Poate și nouă ne place ideea ta! Ce zici de asta? Și-n cazul acesta, tocmai ai bifat singura condiție ca discuția aceasta să meargă înainte.

Ce îți oferim?

Că orice editură, oferim, în primul rând, cărți.

Spre deosebire de alte edituri, ție îți promitem încredere și siguranță, iar cititorilor tăi, emoții și dependență.

Indiferent că ne consideri colaboratori sau prieteni, noi avem un singur plan: să te ajutăm, orice-ar fi. În aceste vremuri atât de comerciale, încercăm să demonstrăm că se poate și altfel.

DESPRE NOI

Cum te putem ajuta și ce costuri implica publicarea unei carti

Autorul este și trebuie să fie central în orice creație literară, editura ocupându-se mai mult de aspectele tehnice, având menirea să îl ajute și să-l ridice pe autor, nu să-l minimalizeze sub brandul care l-a adoptat temporar.

Atâta timp cât condiția (subiectivă, într-adevăr) de-a fi pe placul nostru e îndeplinită, Readiful este dispusă să investească în tine. Asta înseamnă că ne ocupăm de următoarele aspecte:

Drepturi de autor

Bineinteles ca vei primi procent din fiecare vanzare, doar tu esti autorul!

Ceea ce ne diferențiază de alte edituri este faptul că ne dorim cu adevărat să TE susținem, astfel încât putem fi deschiși oricăror propuneri.

Nu ai suma necesară în ceea ce privește tipărirea? Ai vrea o traducere a manuscrisului, însă nu îți permiți, din punct de vedere financiar? Nu-i nimic, noi nu ne grăbim cu plata. Te ajutăm să-ți publici cartea și adăugăm o clauză prin care ne recuperăm sumele datorate pe parcurs.

Cu alte cuvinte, nu prea sunt piedici în calea viitoarei tale cărți!

Tot nu te-am convins? Nici nu trebuie, arată-ne o ofertă mai atractivă și o să ținem cont de ea. Bineînțeles, dacă o găsești!

Ce trebuie să faci?

Trimite-ne manuscrisul tău la adresa de e-mail contact@readiful.ro însoțit de un sinopsis (rezumat) de cel mult 300 de cuvinte și, desigur, câteva fraze despre tine, să te putem cunoaște mai bine.
Ne-ai convins? Te vom contacta în cel mai scurt timp și vom parcurge împreună celelalte etape. Nu ne-a plăcut textul tău? Nu-i un capăt de lume; îmbunătățește-l sau încearcă altă abordare, atâta timp cât îți dorești cu adevărat, sigur vei reuși.
Ne rezervăm dreptul de a alege cu cine colaborăm și ne obligăm să ștergem din baza noastră de date în termen de 30 de zile toate manuscrisele refuzate .